top of page

Jezelf liefhebben is de meest bevrijdende daad van rebellie tegen zelftwijfel

Keerpunt

 

Herinner je je die momenten in je leven waarop je je afvroeg: "is dit alles? Is er niet meer?"

Wel, ik ook. Rond mijn dertigste zat ik naar mijn gevoel vast in de voorspelbare tredmolen van de samenleving. Een stabiele baan in de sales, mijn eigen stek en een sociaal leven dat aan alle verwachtingen voldeed... maar ik besefte dat ik helemaal niet gelukkig was.

Die innerlijke onrust dreef me onbewust naar zelfontdekking. In de eerste plaats was het mijn kennismaking met Yoga die verandering bracht in mijn "zijn". Het werd me voor het eerst duidelijk dat ik grenzen had en naar mijn lichaam kon luisteren waardoor ik meer innerlijke rust ervaarde. 

 

uitgezoomd_bewerkt.jpg

Jij bent genoeg
precies zoals je bent

yoga.jpg

Deep dive in loslaten

Maar het verlangen ging verder, ik wou niet enkel mensen inspireren op de yogamat maar ook daarnaast. In 2017 specialiseerde ik me als life coach in het helpen van mensen om diepgewortelde belemmeringen en overtuigingen los te laten.  Loslaten werd mijn expertise en in 2019 voltooide ik in Nederland de opleiding tot Body Mind Release therapeut. Een bijzondere methodiek om enerzijds oude overtuigingen los te laten en anderzijds ook verloren positieve gevoelens weer terug te halen. 

 

Een sprong in het onbekende

Mijn passie om deze ervaring met anderen te delen, deed me dromen. Ik gaf alle zekerheid van een vaste job op, verkocht mijn appartement en trok naar India om dieper te graven in de wereld van yoga en persoonlijke groei. Het was een achtbaan van ontdekkingen en groei waarin ik leerde om onzekerheid te omarmen door het loslaten van oude overtuigingen. Yogadocente zijn was toen een droom die werkelijkheid werd.

Niemand kan jou beter zijn dan jijzelf

Zelfliefde

Tijdens mijn reis in persoonlijke ontwikkeling ontdekte ik dat zelfliefde de sleutel is tot een vervuld leven. Het begint met liefdevol naar jezelf kijken, jezelf omarmen en met volledige acceptatie in je eigen spiegel kijken. 

Mijn missie?

Mensen inspireren om uit hun comfortzone te stappen en hun dromen na te jagen. De wereld draait om het ontdekken van nieuwe mogelijkheden, het omarmen van verandering en het creëren van je eigen droomleven. Echte vrijheid begint pas wanneer we dit doen met passie, vastberadenheid en onbegrensde liefde voor onszelf en anderen!

   Relevante Opleidingen

  • Yoga Teacher Training: Yin Yoga and Anatomy 50h (2015)

  • PSHY-K Facilitator Advanced (2015-2016)

  • Yoga Teacher Training: Hatha - Ashtanga 200h (2016)

  • Executive Coach: Inge Rock Academy (2017-2018)

  • Body Mind Release - Therapeut (2019)

  • Body Mind Release - Master (2020)

  • Systemisch Coachen (2023)

bottom of page