top of page

Keerpunt

 

Op een dag stond ik op, keek in de spiegel en stelde mezelf de vraag: Is dit het nu? Is dit nu het leven? 

 

Ik was 30 jaar, werkte als Key Accountmanager, had mijn eigen stekje en een goed gevuld sociaal leven. Kortom, alles om gelukkig te zijn, toch?

Maar nee.. ik was absoluut niet gelukkig! Op dat eigenste moment begon mijn zoektocht… ik dacht een zoektocht naar geluk, maar nu besef ik dat het de zoektocht was naar mezelf. Daar waar het geluk zit. 

 

yoga.jpg

Yoga

In een tijdschrift las ik over Yoga;  goed voor lichaam en geest! Euh, geest? Kritisch was ik wel:  Yoga is iets voor geiten – wolle sokken – mensen - Yoga is gewoon wat turnoefeningen op een matje -  Yoga, daarvoor moet je lenig zijn…  Maar mijn nieuwsgierigheid overwon. Al gauw merkte ik dat Yoga mij ‘iets’ bracht wat ik voordien nog nooit ervaren had. Een nieuwe wereld ging open. Een wereld van ‘luisteren naar jezelf’ – ‘rekening houden met je eigen grenzen, zowel fysiek, mentaal als emotioneel’ – ‘rust vinden in de dagelijkse rat race’.   Al snel groeide het verlangen om mijn ervaring te delen met anderen. Dat was het moment dat ik niet meer koos voor zekerheid maar  om mijn hart te volgen. Ik zei vaarwel tegen mijn job, verkocht mijn appartement en kocht een one way ticket naar India. 

Innerlijke reis

Vanaf dat moment voelde ik me vrij! Mijn reis kon nu écht beginnen, letterlijk en figuurlijk. Zowel in binnen als buitenland volgde ik diverse workshops en opleidingen. In India verdiepte ik mezelf in Yoga en Boeddhisme. Elke stap die ik zette bracht me dichter bij mezelf. 
De jaren die volgden waren jaren van inzichten, besef, risico’s nemen maar vooral ook ‘voelen’ naar wat mij gelukkig maakte.  Ook buiten de yogamat wou ik mensen inspireren en begeleiden. Mijn reis ging verder en ik specialiseerde mezelf in het begeleiden van mensen naar hun ware potentieel. Een 'deep dive' in persoonlijke ontwikkeling.
Als life coach merkte ik dat het niet kunnen 'loslaten' van oude overtuigingen ontzettend belemmerend was voor de verdere ontwikkeling van cliënten in mijn coaching trajecten.  Hierdoor besliste ik om me te verdiepen in het loslaatproces. Body Mind Release Nederland was exact wat ik zocht. In 2019 voltooide ik de opleiding tot Body Mind Release therapeut, de eerste in België!
 

20190512_153425.jpg
uitgezoomd_bewerkt.jpg

Missie

Heerlijk is het wanneer je weet én voelt dat je iets doet wat je gelukkig maakt. Mijn overtuiging is dat ieder van ons een unieke kracht bezit! Mijn missie is om die innerlijke kracht weer naar boven te halen zodat jij je volle potentieel kan leven. Als je in je eigen kracht staat ben ik er zeker van dat al jouw dromen en verlangens werkelijkheid kunnen worden! 

BIO Joke Diepvens

        ° 11 Juli 1983

   Relevante Opleidingen

  • Yoga Teacher Training: Yin Yoga and Anatomy 50h (2015)

  • PSHY-K Facilitator Advanced (2015-2016)

  • Yoga Teacher Training: Hatha - Ashtanga 200h (2016)

  • Executive Coach: Inge Rock Academy (2017-2018)

  • Body Mind Release - Therapeut (2019)

  • Body Mind Release - Master (2020)

 

What other people say?

"Elk nieuw doel kan ik aan!" 

Ik wist waar ik naartoe wilde maar ik wist niet hoe. Ik had reeds diverse boeken gelezen maar bleef op mijn honger zitten. Tot ik mij persoonlijk liet coachen door Joke. Zij reikte mij handvaten aan zodat ik mijn doel kon bereiken, overbodige zaken in mijn rugzakje te ledigen en te vullen met hulpmiddelen die er voor zorgen dat ik elk nieuw doel aankan. Dank je wel Joke!

              

Erika.jpeg

—  Erika de Keyser

Anker 1 recensies

Loslaten...
het begin van iets nieuws

bottom of page