top of page

Als coach ga ik samen met jou op zoek naar balans in je leven

 

Wanneer je tegen allerlei problemen en obstakels aanloopt, is het interessant om die zaken vanuit je persoonlijke behoeften te bekijken.

Iedereen is uniek en heeft andere waarden en normen, talenten en valkuilen, interesses en noden. In balans zijn heeft voor ieder van ons een andere betekenis.

Als coach geef ik je inzichten en handvaten, afgestemd op jouw persoonlijke behoeften

Door deze inzichten en handvaten krijg je een kompas op maat, dat je verder zal begeleiden in jouw reis naar een leven in balans. Het zal je helpen wanneer er obstakels op jouw weg liggen, het zal je vertellen wanneer je van jouw route afdwaalt of wanneer je net dichterbij komt. Het is jouw leven, jouw reis, jouw kompas.

 

Het doet er niet toe waar jij nu staat in je leven. Een open mind en een open hart is alles wat je nodig hebt om jouw leven onder de loep te nemen. Dit in combinatie met een portie ‘durf’ en je kan starten aan je levenspad, jouw leven in balans.

IMG_9171.jpg

Ik begeleid je in het zetten van de nodige stappen, in het stretchen en verruimen van je denken, in het zien en toelaten van nieuwe ideeën.
 

"Elk nieuw doel kan ik aan!" 

Ik wist waar ik naartoe wilde maar ik wist niet hoe. Ik had reeds diverse boeken gelezen maar bleef op mijn honger zitten. Tot ik mij persoonlijk liet coachen door Joke. Zij reikte mij handvaten aan zodat ik mijn doel kon bereiken, overbodige zaken in mijn rugzakje te ledigen en te vullen met hulpmiddelen die er voor zorgen dat ik elk nieuw doel aankan. Dank je wel Joke!

—  Erika de Keyser

bmr.jpg
ow.jpg

Investering & Locatie

Investering: 110 euro per sessie (max 2 uur)

Locatie: gesprekken gaan door in Westerlo centrum of online. 

bottom of page